Wisdom
True strength is where
the heart is pure

Dream big, anything is possible

Blogs Vlogs Movies

Wisdom
True strength is where
the heart is pure

Dream big, anything is possible

 

Blogs Vlogs Movies

Blog

Wit

Ik ben dol op wit. Het omhult me met rust en sereniteit. Het geeft iets weer van de zachte neutraliteit en openheid waarmee ik in de wereld wil staan. Maar ik ben ook dol op bonte, heldere kleuren waardoor ik de vrolijkheid en de diversiteit van het leven om me heen voel. Kleuren die de nuances van mijn stemmingen begrijpen en deze weerspiegelen in mijn ziel. Ik omhul me graag met waar ik behoefte aan heb. En soms wil ik geen enkele kleur bekennen en reflecteer ik graag het licht terug naar de ander.

Lees verder »

You & Eye

1 december 2021

Een vriend vertelde me eens over zijn stoeptegelfilosofie. De mieren die onder de terrastegels druk heen en weer lopen weten niet beter dan dat de wereld onder die tegel hun werkelijkheid is. Ik vraag me af of er ergens boven mij ook een stoeptegel ligt die ik niet zie. En of daar weer boven zich nog een wereld bevindt…

Lees verder »

Weerstand en moeiteloosheid

1 maart 2021

Er bestaat een onderliggend veld van intelligentie in de natuur, een collectief bewustzijn, waarin elk natuurlijk element een plek heeft en het geheel zo in balans houdt. Wij als mens zijn ook onderdeel van dit veld van intelligentie, en daarin hoeven we niets te forceren om onze doelen te behalen. Want forceren wekt meer weerstand op! Ik vertel je er alles over in deze vlog.

Lees verder »

Ruimte

Ieder levend wezen heeft ruimte nodig. Om te kunnen groeien, te ademen en te leven. Ruimte geeft ons figuurlijk lucht

Lees verder »

Vlogs

Science and Meditation-Mindfulness-Spirituality

Inspiratie van Heart to Heart