Organiseer jouw event 

bij Heart to Heart

in Heart House 

Achter de markante villa-gevel in de stijl van de Amsterdamse School zat in de twintiger jaren van de vorige eeuw de Gooische Vakschool voor meisjes verborgen. De lange gangen en grote leslokalen verraden nog deze originele bestemming. De authentieke stijl met karakteristieke details hebben we grotendeels behouden. 

 

Het geeft een bijzondere sfeer aan een plek waar openheid, authenticiteit en respect nog steeds centraal staan. Via de ruime parkeerplaats naast het pand kom je in de privé-tuin, die vrij toegankelijk is voor onze gasten.

Organiseer jouw event 

bij Heart to Heart

in Heart House 

Achter de markante villa-gevel in de stijl van de Amsterdamse School zat in de twintiger jaren van de vorige eeuw de Gooische Vakschool voor meisjes verborgen. De lange gangen en grote leslokalen verraden nog deze originele bestemming. De authentieke stijl met karakteristieke details hebben we grotendeels behouden. 

Het geeft een bijzondere sfeer aan een plek waar openheid, authenticiteit en respect nog steeds centraal staan. Via de ruime parkeerplaats naast het pand kom je in de privé-tuin, die vrij toegankelijk is voor onze gasten.

Jouw event

Heart to Heart heeft in Heart House diverse grote, lichte zalen en twee kleinere ‘session rooms’ met hoge plafonds die we volgens jouw specifieke wensen kunnen inrichten voor je vergadering, meeting, event of teambuildingsdag, Vanuit onze expertise kunnen wij elke bijeenkomst – of deze nu voor 2 of 100 personen is – verrijken met diverse energizers op het gebied van mindful leven en werken, vitaliteit, (persoonlijk) leiderschap, balans tussen lichaam en geest, yoga en ontspanning.

Arrangementen

Een ruimte huren kan bij ons dan ook op vele verschillende manieren, inclusief break-out rooms en gezonde, smaakvolle catering; altijd vers, home-made, vegetarisch en veelal biologisch (lunch én diner). We bieden je ook de mogelijkheid om alleen een ruimte te huren en zelf koffie/thee voor je gasten mee te brengen. In ons gezellige Heart Café kun je alle pauzes laten plaatsvinden zoals jij ze wil. Voel je vrij!

Prana Zaal

De Prana-ruimte is de grootste ruimte binnen het Heart to Heart Centrum.

Het is 105 m2 en kan zowel voor lezingen, trainingen als workshops gebruikt worden. Deze zaal ligt op de begane grond. Standaard aanwezig in de voorraadkamer van de zaal zijn stoelen, tafels, backjacks, yogamatten, meditatiekussens, dekens en een klein podium. Ook beschikt de zaal over gekleurde sfeerverlichting. In overleg zetten wij de zaal voor je klaar in jouw gewenste opstelling.

De zaal is voorzien van een professionele muziekinstallatie en audiovisuele apparatuur, zoals microfoons, headset en/of beamer is te huur.

Anahata Zaal

De Anahata-ruimte is ruim (80 m2), sfeervol en licht en uitstekend geschikt voor bijeenkomsten voor groepen van 10 tot 40 personen.

Je kunt deze ruimte naar eigen wens inrichten: we plaatsen de stoelen voor je in een intieme setting of in een theateropstelling, maar we kunnen je de zaal ook leeg aanbieden voor bijeenkomsten waarvoor je de ruimte nodig hebt. Je kunt ook gebruik maken van de aanwezige grondstoeltjes, yogamatten, dekens en meditatiekussens die in de opslagkamer aanwezig zijn.

Het licht in de zaal is dimbaar en met de gekleurde lampen geef je de ruimte in een handomdraai een specifieke sfeer mee. Deze zaal ligt op de eerste verdieping, maar is goed te bereiken via een traplift voor mensen die slecht ter been zijn.

Jyoti Zaal

De Jyoti-ruimte is met 40 m2 onze kleinste zaal en is geschikt voor intieme bijeenkomsten. Het is een bijzondere ruimte met een mooie glas in lood-koepel en originele ingebouwde kasten.. Deze zaal ligt op de eerste verdieping (er is een traplift aanwezig voor mensen die slecht ter been zijn).

Er zijn yogamatten, dekens en meditatiekussens aanwezig. Een geluidsbox is aanwezig. Je kunt de zaal leeg huren, maar we kunnen ook stoelen in diverse gewenste opstellingen plaatsen.

Purple Session Room

De Purple Session Room kan zowel voor massages, behandelingen als coaching sessies gebruikt worden. Deze ruimte is standaard voorzien van een massagetafel die gemakkelijk ingeklapt kan worden. De Session Room is per uur, per dagdeel en per dag te huur.

Huurtijden:

  • Maandag t/m donderdag van 9.00 tot 21.00 uur
  • Vrijdag en zaterdag van 9.00 tot 18.00 uur
  • Zondag geen verhuur

Coral Session Room

De Coral Session Room kan voor coaching sessies gebruikt worden. De ruimte is standaard voorzien van een zitje en een bureau met twee stoelen. De Session Rooms zijn per uur, per dagdeel en per dag te huur

 

Verhuurtijden:

  • Maandag t/m donderdag van 9.00 tot 21.00 uur
  • Vrijdag en zaterdag van 9.00 tot 18.00 uur
  • Zondag geen verhuur

Heart Café

Het Heart Café in het Heart House is een sfeervolle ruimte waar je zelf of met je groep gebruik van kan maken. Het Café is een relaxte ont-moetings plek waar je je thuis voelt. Je kunt er een kop thee of koffie drinken, al dan niet met een koffie/thee arrangement. Je kunt in het Heart Café je groep verwelkomen, er gezellig vertoeven tijdens de breaks en genieten van een heerlijke, gezonde lunch. Je kunt er wachten voor je afspraak of nagenieten van je les of workshop. Je bent ook van harte welkom om in het Heart Café een moment voor jezelf te hebben met een boek of laptop.

 

We verzorgen uitgebreide en gezonde lunches, diners en tussendoortjes: een overheerlijke soep, lekkere salades, sapjes, ovenschotels, quiches, ons alom geprezen kookteam maakt het allemaal voor je klaar wanneer je bij ons een ruimte huurt. De lunch is zoveel mogelijk biologisch en we kunnen rekening houden met speciale dieetwensen zoals bijvoorbeeld gluten- noten- en lactosevrije gerechten. Je kunt je wensen bij je reservering aangeven!

Meeting Room

De meetingroom vind je aan de voorkant van ons pand als onderdeel van het Heart Café. Een prettige plek om met een klein gezelschap te kunnen lunchen of om met een kleiner team samen te komen voor een overleg.

 

Deze kamer wordt niet los verhuurd, maar kan in overleg gebruikt worden wanneer je als huurder of als huisgenoot van Heart House aanwezig bent. 

The Secret Garden

De goed verborgen tuin geeft je tijdens een pauze even het gevoel dat je in Frankrijk bent. Hier hoor je niets anders dan de vogeltjes fluiten. Geniet van de zonnestralen op je gezicht en de stilte zodat je na de lunch weer opgeladen je workshop of training kan vervolgen.  

Wat mensen zeggen

Wat biedt Heart to Heart?

Heart to Heart vind je in het hart van Nederland, op 1 minuut van de A1. Je auto kun je kwijt op onze ruime parkeerplaats achter ons pand (voor kort parkeren, maximaal 2 uur) en bus 107 stopt pal voor de deur. Op zondag parkeer je gratis aan de straat. Kom je een hele dag? Kijk dan onder contact voor meer parkeermogelijkheden. 

In Heart House bevinden zich vier zalen met hoge ramen, bamboe vloeren en sfeervolle verlichting die multifunctioneel inzetbaar zijn. De zaalruimte varieert van 40 m2 tot 110 m2. De zalen zijn geschikt voor grote en kleine groepen, één-op-één-sessies en alles wat daar tussenin zit.

De twee session rooms in Heart House zijn te gebruiken als coaching-ruimte of behandelkamer en kun je per uur huren voor € 17,50 exclusief BTW.

We kunnen je verschillende faciliteiten aanbieden: headset, microfoon, piano, back jacks, stoelen, vergadertafels, flip-overs, beamer, scherm, los podium, muziekinstallatie, iPod box, matten, kussens en dekens. Je kunt vooraf aangeven of je sfeerbepalers zoals bloemen en kaarsen nodig hebt. Vanzelfsprekend kun je ook je eigen faciliteiten meenemen.

In overleg bieden we je een heerlijke, gezonde catering met verse salades, groenteschotels, ovenhapjes, soepen en sapjes. Voor de lunch, borrel of snack tussendoor.

Wil je van je event iets bijzonders maken? Boek dan een sessie, lezing, les of workshop bij een van onze specialisten op het gebied van vitaliteit, mindfulness, coaching en wellness.

 

Wij heten je van harte welkom bij
Heart to Heart!

Heb je vragen of wil je een voorstel op maat? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.