Vragen?Neem contact met ons op

Heart to Heart is gevestigd in Heart House, een uniek concept in het hart van het Gooi.

 

Bezoekadres:
Huizerweg 54
1402 AD Bussum

 

Contactgegevens:
Telefoon: (035) 737 0730 (alleen tijdens kantoortijden)
Mobiel: (06) 249 567 27‬
E-mail: info@hearttoheart.nl

Wij heten je van harte welkom bij Heart to Heart!

Heb je vragen of wil je een voorstel op maat? Neem dan hiernaast contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Bereikbaarheid

Bereikbaarheid openbaar vervoer
Het Heart to Heart Centrum ligt centraal in Bussum tussen station Bussum-Zuid en station Naarden-Bussum (1,8 km). Bus 107 stopt pal voor de deur.

Bereikbaarheid auto
Na afslag Naarden vanaf de A1 ben je binnen vijf minuten bij het Heart to Heart Centrum. Je vindt ons vlakbij het park ‘het Mouwtje’ en het fraaie Willem Bilderdijkpark en schuin tegenover EkoPlaza.

Parkeergelegenheid
Het Heart to Heart Centrum heeft een eigen parkeerterrein. Deze is bedoeld voor kort parkeren (minder dan twee uur), de praktijken die in Heart House zijn gevestigd, gast-trainers en collega’s en medewerkers. Het aantal parkeerplaatsen is op drukke dagen voor bezoekers daardoor beperkt.

Dag events
Bezoekers en cursisten van dag-events vragen we daarom om de auto (gratis) te parkeren bij de parkeerhavens langs de sportvelden op de Voormeulenweg en bij theater ‘t Spant, op ongeveer twee minuten rijden van het Heart to Heart Centrum. Vanaf deze parkeergelegenheden is het ongeveer vier minuten lopen naar ons centrum.

Het is ook mogelijk om voor de deur te parkeren, maar in de parkeervakken langs de Huizerweg is het parkeertarief € 1,20 per uur. Op zon- en feestdagen en alle avonden – met uitzondering van vrijdagavond – is parkeren vanaf 18.00 uur gratis.

In overleg kunnen we eventueel parkeerplaatsen op ons parkeerterrein vrij houden. Neem daarvoor even contact met ons op.

‘Ik ben in veel locaties geweest, maar in Heart House is alles niet alleen mooi en goed geregeld, 
maar ik voel me hier echt gedragen.’
(trainer/coach)