Wisdom
True strength is where
the heart is pure

Dream big, anything is possible

Blogs Vlogs Movies

Wisdom
True strength is where
the heart is pure

Dream big, anything is possible

 

Blogs Vlogs Movies

Blog

Weerstand en moeiteloosheid

1 maart 2021

Er bestaat een onderliggend veld van intelligentie in de natuur, een collectief bewustzijn, waarin elk natuurlijk element een plek heeft en het geheel zo in balans houdt. Wij als mens zijn ook onderdeel van dit veld van intelligentie, en daarin hoeven we niets te forceren om onze doelen te behalen. Want forceren wekt meer weerstand op! Ik vertel je er alles over in deze vlog.

Lees verder »

Ruimte

Ieder levend wezen heeft ruimte nodig. Om te kunnen groeien, te ademen en te leven. Ruimte geeft ons figuurlijk lucht

Lees verder »

Ont-focussen

1 oktober 2020

Door de toename in COVID 19-besmettingen moeten we de komende periode weer meer thuiswerken. Dat heeft voor- en nadelen. De balans tussen werk en privé raakt zoek. We ervaren stress. Onze hersenen zijn niet gemaakt zijn om tien uur per dag te focussen. Het gaat niet om time-management, zoals veel werkgevers van hun werknemers vragen, maar om focus-management. Waar liggen je focus-prioriteiten? En wist je dat ont-focussen misschien nog wel belangrijker is dan focussen?

Lees verder »

Verandering en loslaten

1 juni 2020

Alles in het leven verandert. Niets is blijvend. Soms moet je iets loslaten en wil je het niet. Soms wil je iets loslaten en lukt het niet… Loslaten en onthechten is een ware levenskunst. En tegelijkertijd het meest eenvoudige wat er is. Wanneer verandering je leven binnenwandelt, voelt het alsof een stukje controle over je leven wegvalt. Een gevoel van controle geeft je een gevoel van zekerheid, en zekerheid geeft je vertrouwen. Maar worden we gelukkig van zekerheid?

Lees verder »

Vlogs

Science and Meditation-Mindfulness-Spirituality

Inspiratie van Heart to Heart