De 3 pijlers van 

Heart to Heart: 

liefde, groei & inspiratie 

In een wereld vol verandering zijn deze pijlers van Heart to Heart altijd hetzelfde gebleven. 3 Pilaren die bodem geven aan ons centrum. 3 Ankers op jouw levenspad.

 

Alle activiteiten die wij organiseren, de spirit waarmee ons team achter de schermen werkt, de Circle die ons verbindt, zijn op deze 3 pijlers en op onze filosofie gebaseerd. 

De 3 pijlers van 

Heart to Heart: 

liefde, groei & inspiratie 

In een wereld vol verandering zijn deze pijlers van Heart to Heart altijd hetzelfde gebleven. 3 Pilaren die bodem geven aan ons centrum. 3 Ankers op jouw levenspad.

Alle activiteiten die wij organiseren, de spirit waarmee ons team achter de schermen werkt, de Circle die ons verbindt, zijn op deze 3 pijlers en op onze filosofie gebaseerd. 

De 3 pijlers van het hart

LIEFDE

Liefde is de universele kracht achter het leven. Haar frequentie is voelbaar. Liefde is verbindend, helend en vergevend. Liefde ontwaakt wanneer het hart wordt geraakt.

Zelfliefde is zorg voor de kwaliteit van jouw eigen energie, jouw voeding (op alle niveaus), jouw grenzen, jouw welzijn.

Voor mij betekent liefde ook de terugkeer naar ‘humbleness’; liefdevolle vervulling ervaren in het moment met wat mij wordt aangereikt in het leven. De mooie dingen maar ook de uitdagende: Leven vanuit dankbaarheid, verwondering en compassie voor anderen maar ook voor mezelf. Het hart open ondanks dat we steeds geraakt kunnen worden.

‘True strength is where the heart is pure’.

GROEI

Alle dingen zijn bedoeld om te groeien en evolueren in tijd. Groei is inherent aan ons leven. Alles verandert in het leven, ook wij veranderen. Groei is voor mij nieuwe ervaringen opdoen en mezelf daarin spiegelen. Mezelf opnieuw en op verschillende lagen leren kennen, zien en voelen. Het gaat er niet altijd om wat er gebeurt maar wat je doet met wat er gebeurt. Groei betekent multidimensionaal kunnen kijken naar omstandigheden, mijn hart verdiepen, talenten aanboren, leren maar ook afleren. Uitdagingen aangaan, ook dingen die niet leuk zijn, om er toch verrijkt uit te komen. In de spiegel durven kijken. Steeds meer vertrouwen op mijn intuïtie en vertrouwen op de intelligentie van de natuur.  

INSPIRATIE

Het woord inspiratie komt van het Latijns in-spirare en betekent ‘in-ademen, in-blazen’. ‘De Spirit, de Ziel leven inblazen’. Heart to Heart is een plek waar jouw ziel thuis kan komen. Waar je je kan laten inspireren, waar je nieuwe levenskracht kan opdoen. Waar je gelijkgestemden vindt.  Alles wat Heart to Heart biedt is ervoor bedoeld dat jij ook een inspiratiebron voor anderen kan zijn. Een bezield leven ontwikkel je door jezelf ruimte en rust te geven om te reflecteren en het leven te integreren. En zo te ontdekken wat jou beweegt, waar jij energie van krijgt om te zijn wie je bent en te handelen zoals je wilt.

Onze filosofie

  • We geloven in de zin van het leven; alle kennis is binnenin ons.
  • Door creatieve transformatie als grootste goed te beschouwen, geloven we dat we overvloed scheppen voor onszelf en voor onze omgeving.
  • We geloven ook dat er een essentiële connectie is tussen geest, lichaam en ziel, en tussen het individu en zijn/haar omgeving.
  • Door deze connecties te begrijpen en gebruiken, kan ieder van ons meer gezondheid, geluk en welzijn in zijn/haar leven brengen.
  • We zijn gecommitteerd te leren en mensen te ondersteunen de kwaliteit van hun leven te verhogen door kennisoverdracht.
 
  • We demonstreren deze toewijding door onze boodschap; helen, liefhebben, transformeren en dienen. 
  • We helen door anderen te laten zien hoe ze hun bewustzijn kunnen openstellen voor de oneindige mogelijkheden tot begrip en vernieuwing.
  • We hebben lief door mensen te accepteren zoals ze zijn en ze te inspireren en ondersteunen door het delen van onze kennis en programma’s.
  • We transformeren door anderen te helpen de balans en integratie van lichaam, geest en ziel te ervaren.
  • We delen een visie omtrent de hogere stadia van bewustzijn en het geloof in het pad van verlichting.

(We delen deze filosofie met de Chopracentra in de VS)

Het team

Dorien van Nieukerken

Founder & Inspirator

Haar hele leven heeft Dorien gewijd aan het leven op zielsniveau. Met een spirituele wijsheid, praktische ervaring en met een onovertroffen oog voor schoonheid en bezieling leeft ze haar missie om mensen met elkaar te verbinden.

Christine van Blokland

Planning & Coordinatie

Heb je een vraag? Wil je meer informatie? Christine is je eerste aanspreekpunt. Ze zorgt dat alles soepel verloopt en dat het aan niets ontbreekt. Neem contact met haar op om de mogelijkheden te bespreken. 

Menno Molendijk

Strategie & Business

Als strategisch adviseur houdt Menno zich bezig met de toekomst en een gezonde bedrijfsvoering van Heart to Heart. Hij werkt achter de schermen voortdurend aan verdergaande professionalisering en het zichtbaar maken van het gedachtegoed en de cultuur.

Menno de Bont-Hisschemöller

Huismeester

Menno is de steun en toeverlaat op het gebied van gebouwbeheer. 

'Het gaat er niet om wat er gebeurt in je leven, maar wat je doet met wat er gebeurt'

Dorien

Founder heart to heart

Happy Heart Hosts

Wil je ook meehelpen de Heart to Heart-missie en onze activiteiten te ondersteunen samen met een enthousiaste groep hosts? 

Als host ben je het visitekaart je van Heart to Heart. Als host bied je minimaal 4 tot 8 uur per week ondersteuning bij het ontvangen van groepen, thee en koffie serveren of de catering begeleiden van events, de telefoon aannemen en bezoekers verwijzen naar de juiste ruimtes.

In ruil daarvoor bieden we je een vrijwilligersvergoeding, in overleg toegang of korting voor bepaalde workshops, een gezellige happy host meeting inclusief een hapje en een drankje eens per 6 weken voor inhoudelijk overleg, begeleid door een van onze teamleden.

Wil je meer informatie of je aanmelden, bel of mail ons dan via (06) 24956727 of info@hearttoheart.nl