Freestyle Yoga

Met Dayla van Kuijk

In deze rustige flow-lessen staan vaste componenten als het bewustzijn van de ademhaling en het combineren ervan met beweging, het reguleren van de energie en het focussen van de geest centraal. Freestyle yoga focust zich op het balanceren en ‘vrij maken’ van lichaam en geest, in beiden beweging en stilte.

Zwangerschapsyoga & Ontspanningsoefeningen

Zwangerschapsyoga

Met Patricia Connects

Zwangerschapsyoga is een prachtige vorm van begeleiding. Zwanger zijn is een bijzondere en unieke ervaring die grote fysieke, mentale en emotionele veranderingen met zich meebrengt.

Shantiflow Yoga

Erica Lin

Met Carien van den Honert

In deze rustige Shantiflow-lessen staan vaste componenten als het bewustzijn van de ademhaling en het combineren ervan met beweging, het reguleren van de energie en het focussen van de geest centraal.

WORKSHOP/YOGA-SERIE | Open the Wisdom of the Heart

Wisdom of the heart

Met Dorien van Nieukerken

Datum: Nieuwe data en tijden worden nog bekend gemaakt
Tijd: n.n.b.

In deze Chopra-serie maak je een bijzondere reis door je hart die je hart opent met behulp van yoga-meditatie oefeningen, muziek, inspiratie en ontspanning.

Hatha-Yoga meditatie met thema

Met Dorien van Nieukerken

Hatha-Yoga meditatie maakt je lichaam en je geest flexibel, open, fit, vitaal en sterk. Je krijgt meer grip op je eigen leven en op de situatie om je heen. We combineren houdingen en ademhalingsoefeningen.

Yin Yoga

Yin yoga

Met Carien van den Honert

Yin Yoga is een vorm van Hatha Yoga die gericht is op het vergroten van de soepelheid en flexibiliteit van het lichaam, met name in de gewrichten, de aanhechtingen en het bindweefsel.

Vinyasa Yoga

Vinyasa Yoga

Met Mariska Prins

Vinyasa Yoga is een dynamische en uitdagende yogastijl. De asana’s volgen elkaar in hoog tempo op en worden door vloeiende bewegingen met elkaar verbonden.

YOGA-SERIE | Synchronisch Leven

Synchronisch leven

Met Dorien van Nieukerken

Datum: Nieuwe data en tijden worden nog bekend gemaakt (7 lessen)
Tijd: n.n.b.

Synchronisch leven is het voelen en begrijpen van de heelheid en verbondenheid van alle dingen en wezens die er bestaan. Het bewust worden van de natuurlijke krachten.

WORKSHOP/YOGASERIE | Een reis door de 7 chakra’s

Chakra’s

Met Dorien van Nieukerken

Nieuwe data en tijden worden nog bekend gemaakt (7 lessen)
Tijd: n.n.b.
Alleen op eerste dag om 18.30 uur introductie in chakra-leer

Het chakrasysteem is een energiesysteem dat door het hele lichaam loopt en waar ons mentale en fysieke welzijn van afhankelijk is. Bewustwording op dit gebied betekent dat je je lichaam, je emoties, je denken en je leven kunt balanceren en helen.

WORKSHOP/YOGASERIE | De 7 Spirituele Wetten van Yoga

Met Dorien van Nieukerken

Datum: vanaf maandag 24 januari 2022, 7 lessen
Tijd: 19.00 – 20.30 uur

Het ‘7 Spirituele Wetten van Yoga’-programma combineert de kunst van hatha yoga met de principes van de ‘7 Spirituele Wetten van Succes’ van Dr. Deepak Chopra.