Workshops

“All things are living,
all things are dancing in the
rhythm of eternal harmony”
P. Yogananda

Workshops bij Heart to Heart

Wij verzorgen workshops op het gebied van persoonlijke ontwikkeling
Bewuster in het leven staan met meer aandacht, kracht en positiviteit is slechts een kwestie van de juiste handvatten aangereikt krijgen. Hoe ga je om met jouw ervaring, liefde, inzicht, energie en kennis en hoe integreer je die in je werk, je relatie en je dagelijks leven. Heart to Heart helpt je grip te krijgen en te verbinden. Als je meer in contact bent met jezelf, kun je de verbinding aangaan met je omgeving en evenwichtiger, liefdevoller en stressbestendiger in het leven staan. Dicht bij je gevoel, met meer rust en vol overgave.

Workshops bij Heart to Heart worden gegeven door ervaren docenten
Alle workshops bij Heart to Heart worden gegeven door ervaren trainers en docenten. Zij beschikken over ruime ervaring en kennis om hart, ogen en ziel te openen en je te begeleiden die ervaring te integreren in jouw leven. Heart to Heart biedt de onderstaande workshops, naast enkele workshops uit het originele Chopra programma aan.

Onze Workshops

Lezing Achtvoudig pad van yoga

Verbinding met je hartsverlangen, je essentie en het grotere geheel. En verbinding met de mensen om je heen. Vanuit liefde en rust, zonder verlangens en verwachtingen.

Lees meer

Tibetan Art Day with Tashi Norbu

Tashi Norbu is an independent contemporary artist with the Belgian citizenship who lives and works in The Netherlands. He is educated as a traditional Tibetan thangka painter…

Lees meer

Trauma Releasing Exercises

Tension & Trauma Releasing Exercises (TRE) is een even simpele als doeltreffende methode om spanning en onverwerkte emoties te helpen oplossen. Ontwikkeld door dr. Berceli.

Lees meer

Familieopstellingen Dag

Diverse keren per jaar organiseren Chantal Kortenhorst (S P A R K) en Heart to Heart  een dag familieopstellingen. Bert Hellinger ontwikkelde het systemisch werk zoals we dat vandaag kennen.

Lees meer

Sacred Women Circle, met munai Ki initiaties

Docent: Dorien van Nieukerken Datum: 18 maart van 10.00 tot 16.00 uur Kosten: € 75,- Speciale bijeenkomsten speciaal voor vrouwen Wil je dichter bij je eigen kracht komen en meer uit jouw potentieel halen? De Sacred Women Circle is een bijzondere serie bijeenkomsten...

Lees meer

Mindfulness Trainingen

Mindful leven betekent bewust leven met aandacht vanuit je hoofd en je hart, met beide benen op de grond. Laat je niet meeslepen in een jachtig bestaan en laat je gedachten niet je leven domineren.

Lees meer

Babymassage

Babymassage is een bijzonder moment voor ouder en kind in het NU. De liefdevolle aandacht werkt krachtig en positief door naar beide. Als je je baby liefdevol masseert…

Lees meer

Mantrazingen

Laat je meevoeren met de klanken van het harmonium en gitaar en zing mee met de mantra’s uit India, maar ook uit andere landen. De harmoniserende werking van de mantra’s…

Lees meer

Overige Activiteiten

Bekijk ook de overige activiteiten in ons Centrum eens, zoals bijeenkomsten of workshops. Deze worden georganiseerd door andere trainers/coaches/ondernemers, zoals o.a.: Inner Solutions, Praktijk voor Rebalancing en Inner Balance. Ze huren regelmatig een ruimte in het Heart to Heart Centrum, onder meer door de centrale ligging van het centrum in Bussum in het Gooi.

Bekijk hier onze agenda