Een Ruimte Huren

Happiness is not
a destination,
but a way of living

Ruimte huren bij Heart to Heart

De ruimtes van Heart to Heart zijn te huur
We bieden vieren zalen van klein tot groot voor diverse groepsgrootte. Verder hebben we 2 session rooms die gebruikt kunnen worden als massagekamer, behandelkamer en coachingskamer.

Zalen
Jyotizaal: 40 m2
Shaktizaal: 60m2
Anahatazaal: 70m2
Pranazaal: 105m2

Session rooms
Purple session room
Coral session room

Meeting room

Faciliteiten
Aanwezig: stoelen, vergadertafels, flip-over,s beamer, los podium en een muziek-installatie.

Café
Het Heart House biedt een Café voor intern gebruik. Dit café is een sociale ruimte waar iedere bezoeker (van Heart to Heart) en iedere werkzame persoon in het Heart House, gebruik van kan maken. Het Café is een ont-moetings plek. Je kunt er een kop thee of koffie nuttigen tegen betaling (Heart to Heart leeringen ontvangen gratis thee). Men kan er zelf lunchen. Je kunt er wachten voor een afspraak, voor het nagenieten van een yogales of massage. Afspreken voor een meeting. Of je gaat er lekker in je eentje zitten met een boek of laptop.

Het Café biedt nog geen eten aan. We hopen dit in de toekomst te kunnen gaan doen. Je mag je eigen lunch meenemen.

Catering
Voor grotere groepen kunnen wij heerlijk gezonde catering regelen met verse salades, groenteschotels, ovenhapjes, soepen en sapjes.

Ruimte huren? Vraag hier aan

8 + 13 =

Reglementen voor het huren van een ruimte bij Heart to Heart Centrum

1. Zodra de afspraak voor verhuur tussen huurder en Heart to Heart centrum per mail is bevestigd, betekent het dat dit een definitieve afspraak is welke in de agenda van Heart to Heart wordt opgenomen. Zodra deze in de online agenda vermeld staat, gaat verhuurder, Heart to Heart, er van uit dat de ruimte voor de aangegeven datum en tijd gebruikt zal worden door huurder.

2. Annuleren is mogelijk tot 1 week van tevoren. Tussen 1 week en 2 dagen van tevoren wordt 50% van de huurprijs gerekend. Meld je de huur af binnen 2 dagen van tevoren, wordt 100% van het totale bedrag in rekening gebracht.

3. We verzoeken goed contact te houden over eventuele mogelijke annulering om voor de huurder kosten te besparen en voor de verhuurder ruimte open te houden voor mogelijke andere potentiele huurders. Heart to Heart kan tot een week voor het ingeboekte event de verhuur zelf ook annuleren zonder kosten. In overleg kunnen anderen afspraken gemaakt worden

4. Het is mogelijk om onder ‘overige activiteiten’ op onze site een vermelding te hebben, tegen betaling. Alleen wanneer er een actieve uitwisseling is in de samenwerking, zoals zaalhuur of het geven van cursussen of lessen in Heart House. Wanneer dat niet zo is, of niet meer zo is, heeft Heart to Heart de mogelijkheid tot ontbinding van de afspraak en wordt de pagina verwijderd. In overleg wordt zo nodig een financiële regeling getroffen voor de gemaakte websitekosten. Er mogen alleen folders liggen in Heart House van activiteiten die in Heart House gepland zijn.

5. De ruimte dient als volgt na gebruik achter gelaten te worden:

 • leeg
 • yogamatten, dekens, kussens terug op de opbergplekken (vraag je eigen leerlingen dit te doen)
 • 1 x aangeveegd voor de volgende bezoeker
 • raambekleding netjes
 • altaar netjes
 • kaarsen uit
 • lampen uit
 • deur op slot
 • Verwarmingen laag
 • aanwezigheids bordje op ‘’afwezig’’ zetten in de hal
 • bij aankomst graag op ‘’aanwezig’’ zetten
 • De boedhisten zeggen ‘’laat de ruimte mooier achter als je aantrof’’.
 • In de massagekamer graag letten op verwarming, licht, kaarsen, elektrische deken.

6. Indien er gebruik van de pantry in de gang of van het café gemaakt wordt, graag:

 • gebruikte kopjes in de afwasmachine en deze indien vol aanzetten
 • gebruikte kopjes eventueel afwassen
 • keukenblok netjes achterlaten

7. Respect voor stilte: Graag respect voor andere groepen en behandelingen die actief zijn tijdens verhuur, of aankomst in de gang van groepen mensen: De gang rustig betreden, graag schoenen, jassen uitdoen in de kleedkamer of de daarvoor bedoelde garderobes in het pand.

8. Indien je bij ons een zaal huurt, draag je de verantwoordlijkheid voor je eigen eten en drinken, thee, lunch, versnaperingen. Het is mogelijk via ons catering in te schakelen voor de verzorging van de lunch voor je groep.

9. Gelieve geen servies te gebruiken in het toilet of in de zalen tijdens yogalessen. Graag na gebruik van kopjes de afwasmachine aan te zetten. Je bent welkom de afwasmachine uit te ruimen bij aantreffen van een volle afwasmachine. Graag aanrecht en keuken netjes achterlaten. Graag lampen van de toiletten uit doen.

10. Let alsjeblieft op of je de laatste bent in het pand of dat er nog anderen aan het werk zijn, met betrekking op bovenstaande punten.