Nieuws

“Listen with the ears of tolerance,
see through the eyes of compassion,
speak with the language of love”

Rumi

Nieuws

Blijf op de hoogte van ons aanbod en schrijf je in voor de nieuwsbrief
De wereld is altijd in beweging en zo is Heart to Heart. Wij organiseren het hele jaar door interessante lessen, workshops, lezingen en trainingen. Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen en ons programma.

Heart to Heart in de pers
De media besteden regelmatig aandacht aan het Heat to Heart centrum, onze docenten en ons programma.

Heart to Heart is onderdeel in het Heart House Bussum
In dit omvangrijke pand komen mensen, trainers, coaches, bedrijven, praktijken samen die allen willen bijdragen aan een mooie en bewuste wereld en met die wereld in verbinding willen zijn. Het Heart House, Where Open Minds Meet. Wil je op de hoogte blijven van het aanbod, de mogelijkheden en de ontwikkelingen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en groei mee met het proces.

Actueel

Filmavond HEAL

De filmavond HEAL met holistisch huisarts en coach Juriaan Galavazi was binnen een paar dagen volledig uitverkocht. Omdat we jou de kans willen geven hierbij aanwezig te zijn hebben we een extra avond georganiseerd.

Lees meer

De viering van een droom

Een mooi interview met Dorien over haar droom, het eenjarig bestaan van het Heart House en de viering daarvan aanstaande zondag met het Heart to Heart Festival.

Lees meer

Open Huis Heart House

Na een officiële opening ‘smiddags, opent Heart House haar deuren voor bezichtiging en een drankje. Op vrijdagmiddag/avond kan je alle…

Lees meer

Heart to Heart in de media

Vanaf september zijn we in ‘t Gooi een bijzonder gebouw en concept rijker: HEART HOUSE, Huizerweg 54 te Bussum. Dit karakteristieke pand van 2000 m2 in…

Lees meer

Heart to Heart Open Dag

Per 1 september opent een nieuwe locatie met de naam HeartHouse. Het Heart to Heart Centrum heeft hier diverse zalen tot haar beschikking.

Lees meer

Bekijk onze abonnementen en prijzen