8-Weekse mindfulness training.
Door mindfulness trainers Petra van Hameren
8 aansluitende weken.

Mindfulness is leven met volle aandacht
Mindful leven betekent bewust leven met aandacht vanuit je hoofd en je hart, met beide benen op de grond. Laat je niet te veel meeslepen in een jachtig bestaan en laat jouw gedachten niet je leven domineren. Als je leert met aandacht te leven in het hier en nu, zul minder snel overvallen worden door negatieve en angstige gedachten. Je hebt meer grip op je denken en voelen en zult met meer zelfvertrouwen en positiviteit de wereld tegemoet zien.

Mindfulness Training leert je focussen en loslaten
Tijdens de mindfulness Trainingen onderzoek je jouw mogelijkheden hoe beter kunt focussen en bewuster in het leven kunt staan. Je leert om te gaan met lastige emoties en los te laten wat je kunt loslaten.

De 8-weekse mindfulness trainingen vinden plaats woensdagochtend en donderdagavond in het centrum. Aan het eind van de training is een stiltedag ingepland. We kunnen de training ook op aanvraag voor een groep geven zoals voor een bedrijfsteam.

Het Heart to Heart Centrum is een begrip in ‘t Gooi en Gooise Meren voor Mindfulness Trainingen. Het Centrum bevindt zich in Bussum, tussen Huizen en Naarden en vlakbij Laren, Blaricum en Hilversum.