Massages

“The human body is
the universe
in miniature”
Mahatma Gandhi

Ayurveda Massage bij Heart to Heart

Een goede massage is helend en ontspannend
Als je een lichaam aanraakt, raak je de hele persoon. De ziel, de geest, het brein en de emotie. Een goede massage opent en brengt je in contact met jezelf. Je bloed gaat weer stromen en het zelf reinigend vermogen van je lichaam wordt ‘ aangezet’. Je zult merken dat je je helderder en krachtiger voelt en dat het je lukt om beter te ontspannen.

Elk lichaam en elke situatie is anders, daarom bieden wij In Heart to Heart ook verschillende massages. Onze massagetherapeuten zijn bekend om hun bijzondere kwaliteiten. Een mooi cadeau aan jezelf of aan een dierbare.

In Heart to Heart bieden wij de volgende massages:
* Abyanga massage, ayurvedische massage gericht op ontspanning en diepe rust en detoxificatie; * Bodywork, een verrassende lichaamsmassage gericht op loslaten en ontdekken; * Shiatsu, een helende en krachtige drukpunten massage met dunne kleding aan; * Duo Massage, samen met je partner, vriend, vriendin, kind of ouder in een ruimte; * 4-handen massage, ofwel koningsbehandeling. Twee masseurs masseren tegelijk; * Shirodara, hoofdbegieting met warme olie op energetisch punt op het voorhoofd; * Personal Intensive Treatment dagprogramma om jouw zelf en jouw kracht te hervinden; * lymfedrainage stimuleert het lymfesysteem om onderliggend vocht af te voeren. * Healing, een coachende behandeling met hand-aanraking op het lichaam, kleding aan, bij geestelijke onrust, pijn, verdriet, ziekte, ongemak.

Ayurvedische Ontspanningsmassage

Kom terug bij jezelf! Massage is liefde voor het lichaam en het leven zelf. In de Ayurveda is je hele lichaam een essentieel onderdeel van persoonlijke en spirituele ontwikkeling.

Lees meer

Abyanga massage in Bussum

Abyanga massage met warme olie Abyanga is een van de veel besproken massagetechnieken uit de Ayurveda waarbij we met warme oliën het hele lichaam masseren.

Lees meer

Bodywork & Thaishiaveda

De behandeling die je ontvangt is verrassend en met een holistische intentie om diepe emotionele- en energetische blokkades los te laten en een shift te creëren in je lichamelijk bewustzijn.

Lees meer

Abyanga massage voor 2 personen

Jullie worden samen in één ruimte gemasseerd door twee massage therapeuten. Geniet samen van de stilte, de mooie omgeving, de fijne geluiden en de heerlijke geuren.

Lees meer

4-handenmassage

Twee massagetherapeuten voeren synchroon de behandeling uit. Wij masseren met warme sesamolie met geurende kruiden. De massage is helend bij vermoeidheid, stress…

Lees meer

Shirodhara – Hoofdbegieting

Shirodhara is een speciale hoofdbegieting waarbij de massagetherapeut een fijne straal warme olie op de Sthapani marma, een energetisch punt bij het derde oog op het voorhoofd giet.

Lees meer

Hoofdmassage

Deze massage wordt zittend of liggend en met ontblote schouders/rug ontvangen. Nadat je een voetenbadje hebt gekregen, krijg je een weldadige massage (eventueel rug) met lauwwarme olie.

Lees meer

Lymphe drainage

Lymfedrainage is een behandeling om een verstoorde vochtregulatie op gang te brengen. Het kan zijn dat je door disbalans of ziekte je lichaam overtollig vocht vast houdt.

Lees meer

Healing

Wanneer je voor een healing komt, wordt je eerst ontvangen in de veilige omgeving van ons centrum. Na een welkom in een van onze sessie-kamers door jouw healer, volgt er een kort gesprek.

Lees meer

Boek uw massage nu