Zakelijke events, meetings, cursussen of bijeenkomsten
organiseren? Huur bij ons prachtige zaalruimte!

Kijk hier voor alle informatie.

Heart to Heart

When you do things from your soul,
you’ll feel a river moving in you. A joy.
Jalal ad-Din Rumi

Onze yoga- en meditatie lessen
zorgen voor innerlijke rust en kracht.

Kijk hier voor alle mogelijkheden.

When you do things from your soul,
you’ll feel a river moving in you. A joy.
Jalal ad-Din Rumi

Verwen jezelf met een ontspannende
massage of Thaishiaveda.

Kijk hier voor de mogelijkheden.

Heart to Heart,
jouw centrum voor welzijn en inspiratie

Heart to Heart verzorgt inspirerende lessen, workshops en persoonlijke sessies op het gebied van yoga, meditatie, mindfulness, bodywork, vitaliteit en persoonlijke ontwikkeling.

Naast een gevarieerd yogaprogramma vormt Ayurveda een belangrijk onderdeel in ons aanbod. Ayurvedische massagebehandelingen zijn een essentiële benadering op de weg naar welzijn voor lichaam en geest.

Heart to Heart biedt daarnaast diverse originele Chopra programma’s en verzorgt bedrijfstrainingen op maat.

Je kunt bij ons ook prachtige ruimtes huren voor je zakelijke bijeenkomsten, workshops, meetings of evenementen. Daarvoor maken we graag met jou een persoonlijk plan.

Yoga, massages, Chopra lifestyle en bedrijfstrainingen

Het team van Heart to Heart bestaat uit gespecialiseerde en bezielde mensen. Zij beschikken over ruime ervaring en kennis om hart, ogen en ziel te openen en hun ervaring en kennis op een vernieuwende en inspirerende wijze met je te delen.

Het Heart to Heart Centrum vind je in het Heart House in Bussum, in het hart van Nederland in het Gooi.

Happy Heart Host vrijwilligersprogramma

Wil je ook meehelpen de Heart to Heart-missie en onze activiteiten te ondersteunen samen met een enthousiaste groep hosts? 

Als host bied je minimaal 4 tot 8 uur per week ondersteuning bij bijvoorbeeld het inscannen van de yogaleerlingen voordat de lessen beginnen, thee en koffie serveren of de catering begeleiden van events, de telefoon aannemen en bezoekers verwijzen naar de juiste ruimtes.

In ruil daarvoor bieden we je een gratis onbeperkt yoga-abonnement in het Heart to Heart Centrum, in overleg toegang of korting voor bepaalde workshops, een gezellige happy host meeting inclusief een hapje en een drankje eens per maand voor inhoudelijk overleg, begeleid door een van onze teamleden Dorien, Vonny of Myung.

Wil je meer informatie of je aanmelden, bel of mail ons dan via (06) 24956727 of info@hearttoheart.nl

Events bij Heart to Heart

FESTIVAL | Heart to Heart @ Tijdloos!

Datum: 10 juli - 17 augustus 2020
Locatie: Ermerstrand, Drenthe


Heart to Heart geeft deze zomer op Camping Tijdloos verschillende workshops, lessen en massages! Kom je ook langs?

ONLINE WORKSHOP | Transformational Breath

Datum: Elke laatste vrijdag van de maand
Tijd: 19.00 - 22.00 uur


Transformational Breath® is een krachtige, liefdevolle techniek, die je adem en daarmee je leven verruimt en transformeert. Naast de fysieke ruimte die het geeft, brengt het ons ook bij de wortel, de gedachte of emotie die eraan te grondslag ligt. Nu via Zoom!

Wisdom of the heart

WORKSHOP/YOGA-SERIE | Wisdom of the Heart

Datum: wordt nader bekend gemaakt
Duur: 1,5 uur


In deze Chopra-serie maak je een bijzondere reis door je hart die je hart opent met behulp van yoga-meditatie oefeningen, muziek, inspiratie en ontspanning.

YOGA-SERIE | De 7 Spirituele Wetten van Yoga

Datum: wordt nog bekend gemaakt
Tijd: wordt nog bekend gemaakt


Het ‘7 Spirituele Wetten van Yoga’ programma combineert de kunst van hatha yoga met de principes van de ‘7 Spirituele Wetten van Succes’ van Dr. Deepak Chopra.

CONSULT | Tarotkaarten: je onderbewuste laten spreken

(Online) consulten op afspraak

Loop je vast, wil je uitbreken of is het tijd om je eigen pad te kiezen? We komen allemaal wel eens op een cruciaal punt in ons leven waarop we voelen dat we een (nieuwe) route moeten nemen. Maar wat wil je nu het liefst? En wat houdt je tegen? Laat je onderbewuste spreken tijdens een (online) tarotkaart-consult en krijg direct helder inzicht in wat je werkelijk wenst.
Sacred Women Circle

WORKSHOP | Sacred Women Circle: een krachtig cadeau voor de vrouw

Datum: op aanvraag
Tijd: op aanvraag


De sacred women circle is een krachtig cadeau voor iedere vrouw. Een sfeervolle ceremonie die het bewustzijn van ons vrouwen markeert. Een dag met rituelen, oefeningen en wijsheden.

Perta van Hameren

MIND&MORE | Petra van Hameren

Mindfulness; meer genieten en minder stress. Door je aandacht bewust en systematisch te trainen, met behulp van meditatietechnieken, ondervind je steeds meer rust, ontspanning, relativering en veerkracht.

Synchronisch leven

YOGA-SERIE | Synchronisch leven

Synchronisch leven is het voelen en begrijpen van de heelheid en verbondenheid van alle dingen en wezens die er bestaan. Het bewust worden van de natuurlijke krachten.

Wil je op de hoogte blijven?

Ontvang elke maand het laatste nieuws van Heart to Heart, met een actuele blog van Dorien, informatie over onze events, acties en aanbiedingen!

Meer informatie over…

Yogalessen

Yoga helpt om in balans te leven met jezelf en de wereld om je heen. Je leert respectvol om te gaan met je lichaam en geest en…

Lees verder >

Massages

Massages

Als je een lichaam aanraakt, raak je de hele persoon. De ziel, de geest, het brein en de emotie. Een goede massage opent…

Lees verder >

Workshops

Workshops & events

Bewuster in het leven staan met meer aandacht, kracht en positiviteit is slechts een kwestie van de juiste handvatten…

Lees verder >

prijzen en aanmelden

Prijzen & aanmelden

Heart to Heart biedt veel verschillende abonnementen en rittenkaarten. Kies de vorm die je het beste…

Lees verder >

Lesrooster

Lesrooster

Welke yoga- en/of andere lessen wil je bij Heart to Heart volgen? Bekijk hier ons weekoverzicht met de vele mogelijkheden.

Lees verder >

Ruimteverhuur

Eventruimte huren

Een zakelijke bijeenkomst, workshop, meeting of cursus organiseren?  Huur dan een van onze prachtige ruimtes!

Lees verder >

Boek Dorien voor je team, bedrijf of groep als trainer, spreker of docent!

Het hart staat bij mij centraal

Mijn leven staat in het teken van persoonlijke ontwikkeling, ondernemen en creativiteit. Voor anderen en voor mijzelf. Daarom heb ik Heart to Heart Centrum voor welzijn en inspiratie en Heart House Bussum voor welzijn en ontwikkeling opgericht. Ik heb een levenslange passie voor yoga, vitaliteit, wellness en spiritualiteit. Mijn visie daarop is holistisch en onderscheidend, en toegepast op het bedrijfsleven, van grote waarde voor het welzijn van werknemers.

Interesse in wat mijn verhaal voor jouw bedrijf kan betekenen?

Dorien van Nieukerken

Lees de laatste blogs van Dorien

Verandering en loslaten

1 juni 2020
Alles in het leven verandert. Niets is blijvend. Soms moet je iets loslaten en wil je het niet. Soms wil je iets loslaten en lukt het niet... Loslaten en onthechten is een ware levenskunst. En tegelijkertijd het meest eenvoudige wat er is. Wanneer verandering je leven binnenwandelt, voelt het alsof een stukje controle over je leven wegvalt. Een gevoel van controle geeft je een gevoel van zekerheid, en zekerheid geeft je vertrouwen. Maar worden we gelukkig van zekerheid?

Emotionele balans

1 mei 2020
Hoe kun je duurzaam om gaan met je emotionele huishouding, hoe creëer je innerlijke vrede en vanuit daar een gezonde invloed op je omgeving? In mijn video geef ik je 7 stappen voor het omgaan met emotionele turbulentie.

Gezonde tips voor een uitdagende tijd

1 april 2020
De nieuwe situatie waarin we ons nu allemaal bevinden en die uit de lucht kwam vallen, is voor velen van ons een uitdaging. We worden genoodzaakt flexibel en creatief te zijn, en vooral positief te blijven. Om stil te staan bij onze gezondheid en die van de dierbaren om ons heen. 

Spirituele ont-wikkeling

1 maart 2020
Spirituele ontwikkeling staat voor veel mensen symbool voor een jarenlange zoektocht. Een onduidelijk pad vol uitdagingen die we dapper aan moeten gaan zodat we uiteindelijk ‘innerlijke vrede’ voelen, met onszelf en met de wereld. Of eindelijk écht gelukkig kunnen zijn. Of verlicht. Maar wat als met het woord 'ontwikkeling' eigenlijk 'ont-wikkeling' wordt bedoeld?

De ware liefde

1 februari 2020
Liefde is de échte verbinding met jezelf, met de mensen om je heen en alles wat leeft. Het is de bindende basiskracht die alle bouwstenen van het leven, energie en materie, bij elkaar houdt. Liefde is energie, onzichtbaar maar zo overduidelijk voelbaar. In die energie mag alles zijn zoals het is, zonder oordeel. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. In mijn februari-blog vertel ik hoe je die ware liefde kunt vinden.

Doelen, intenties en wensen

1 januari 2020
Elk doel begint met een visie.
Elke visie met een droom.
Elke droom met een wens.
Elke wens met een intentie.
En intenties komen uit de stilte van je hart.
Een nieuw jaar, een nieuw begin. Dat is vaak het moment waarop we onze levensdoelen bezien en misschien ook herzien. En daarmee wil ik je graag helpen.

Ayurvedische wintertips

1 december 2019
De winter is volgens de Ayurveda een Kapha-seizoen: de elementen water en aarde zijn nu het meest dominant. Is Kapha in evenwicht, dan geeft je dat kracht, uithoudingsvermogen, een goed immuunsysteem, geduld en psychische stabiliteit. En daar kun je in de donkere wintermaanden niet genoeg van hebben! Om je in deze periode goed te blijven voelen heb ik enkele tips voor je.

Mindfulness

Mediteren

1 november 2019
Ik sluit mijn ogen. Ik word bewust van mijn lijf. Ik voel het kussen onder mij. Ik richt me op en neem een alerte houding aan. Mijn handen liggen geopend op mijn schoot. Ik zucht een keer en voel mijn adem moeiteloos in en uit stromen door mijn neus.

Aanraking

30 september 2019
Voorzichtig laat ik mijn handen rusten op haar blote rug. Mijn rechterhand onderaan de rug, mijn linker ter hoogte van de hartchakra. Een eerste moment van aanraking. Ze ademt diep in en zucht uit.

Zon

Zon

1 augustus 2019
Hartje zomer. We absorberen het licht volop. Genieten van de zon. Lange avonden.. De warme lucht strijkt langs ons blote lijf. We vieren het leven. Het vuur element overheerst.

Stilte

Hoe stilte spreekt

1 juni 2019
Een zenmeester werd ooit gevraagd hoe we stilte kunnen bereiken. Zijn antwoord was heel eenvoudig: ‘door geen te geluid te maken’. Oef. Geen geluid maken, dat valt nog niet mee! De behoefte om je te laten horen even laten varen…

Grenzen stellen

Grenzen stellen

1 mei 2019
Grenzen stellen is moeilijk. Ik worstelde er regelmatig mee in mijn leven. Ik heb mijn grenzen moeten leren ontdekken en aangeven. Door mijn grenzen te bewaken, kan ik beter bij mezelf blijven. Maar andersom is ook waar...