Het Centrum

“Love moves
the world”

Het Heart to Heart Centrum

Heart to Heart is een centrum voor welzijn en inspiratie. Er worden groepslessen, workshops, opleidingen en persoonlijke sessies gegeven op het gebied van yoga, meditatie, mindfulness, massage, healing, coaching en persoonlijke ontwikkeling. Ayurveda vormt een belangrijk onderdeel in het aanbod en de ayurvedische massage behandelingen zijn een essentiële stap op het pad naar welzijn en inspiratie.

Heart to Heart biedt drie originele Chopraprogramma’s aan en verzorgt bedrijfstrainingen op maat. Heart to Heart wordt gevormd door een team van gespecialiseerde en bezielde mensen. Het centrum is gevestigd in het hart van Nederland, in Het Gooi.
De zalen en massagekamers/sessieruimtes kan men per uur, dagdeel, dag of weekend huren.

Ons Team

Dorien van Nieukerken

Spiritualiteit is haar met de paplepel ingegoten en Dorien begon al 9-jarige leeftijd met yoga en meditatie, waardoor haar belangstelling voor mystiek, menselijke behoeften en persoonlijke ontwikkeling alleen maar toenam.

Lees meer

Vonny du Maine

Al op jonge leeftijd had yoga Vonny’s interesse, mede door haar moeder, die geïnspireerd was geraakt door Rama Polderman. Op 20-jarige leeftijd begon Vonny intensief met het beoefenen van yoga en meditatie.

Lees meer

Erica Lin

Erica comes from Taiwan, she started with ballerina classes when she was 5 years old. One day she joined Ashtanga Dong studio in Taipei, and she felt like home right away. It’s like an anchor in her life keeping her grounded and honest.

Lees meer

Maaike Posthuma

Maaike volgt sinds de mid-jaren 80 yogalessen en workshops. Omdat de beoefening van yoga zo’n essentieel onderdeel van haar leven werd, besloot ze de docentenopleiding te gaan volgen aan de Saswitha Opleiding.

Lees meer

Annemieke van Noort

Annemieke van Noort is een toegewijde Ashtanga Vinyasa, Yin Yoga en Yoga Nidra docente. Annemieke is een 500+ International Yoga Alliance gecertificeerde yogadocente. Zij heeft verschillende teacher trainingen gevolgd.

Lees meer

Carien van den Honert

Al meer dan 20 jaar is Carien van den Honert actief met yoga en volgde onder andere de vier jarige Raja Yoga opleiding in Amsterdam, de 200-hour Teacher Training en de 500-hour Advanced Teacher Training.

Lees meer

Jochem van Hattum

Jochem Ruben van Hattum, geboren in 1972 in Amsterdam. Op een moment dat hij het contact met zichzelf begon te verliezen, kwam hij in aanraking met yoga. Er ontstond meer ruimte, kwam los en werd verliefd op Critical Alignment Yoga.

Lees meer

Tonja Verheul

Tonja Verheul heeft aar universitaire studie fysiotherapie gevolgd in Zuid-Afrika aan de universiteit van Kaapstad. In haar jeugd heeft ze in verschillende landen gewoond alvorens in Zuid-Afrika te gaan studeren.

Lees meer

Mascha Hoff

Mascha geeft vanaf medio september de dynamische Osho meditatie en Leef! uit je hoofd in actie. Mascha heeft de eerste 12 jaar van haar werkcarrière in commerciële handelsfuncties gewerkt. Maar voelde ook dat er meer in haar zat.

Lees meer

Walid Amar

Walid Amar komt uit Cairo in Egypte, Hij heeft diverse opleidingen gedaan en heeft een officiële licentie als STOTT trainer. Al 20 jaar is hij een plaatselijke bekendheid door zijn sport- en dansstudio’s waar hij laat zien wat salsa dansen inhoudt.

Lees meer

Carlos Jalon

Carlos woont in Engeland maar bezoekt Nederland met regelmaat. Carlos is zeer breed opgeleid zowel in Engeland als India in een breed scala aan massagetechnieken en lichamelijke therapieën, healing en energiewerk.

Lees meer

Erna Vonck

Erna Vonck geeft Hatha yoga, Dru yoga / Dru sound, Yoga en dans, Ayurvedische massage, Klankschalen massage en Feetbowl massage. Als docent Sport en Beweging was er de bewustwording hoe belangrijk ontspanning is

Lees meer

Danielle Oonk

Na een verblijf van zeven jaar in Australie & Mexico is Danielle voorlopig terug op Nederlandse bodem. Ze vindt het heerlijk om het Yoga in haar moeders taal bij het prachtige Heart House in Bussum te mogen delen.

Lees meer

Onze Filosofie

  • We geloven in de zin van het leven; alle kennis is binnenin ons.
  • Door creatieve transformatie als grootste goed te beschouwen, geloven we dat we overvloed scheppen voor onszelf en voor onze omgeving.
  • We geloven ook dat er een essentiële connectie is tussen geest, lichaam en ziel, en tussen het individu en zijn/haar omgeving.
  • Door deze connecties te begrijpen en gebruiken, kan ieder van ons meer gezondheid, geluk en welzijn in zijn/haar leven brengen.
  • We zijn gecommitteerd te leren en mensen te ondersteunen de kwaliteit van hun leven te verhogen door kennisoverdracht.
  • We demonstreren deze toewijding door onze boodschap; helen, liefhebben, transformeren en dienen.
  • We helen door anderen te laten zien hoe ze hun bewustzijn kunnen openstellen voor de oneindige mogelijkheden tot begrip en vernieuwing.
  • We hebben lief door mensen te accepteren zoals ze zijn en ze te inspireren en ondersteunen door het delen van onze kennis en programma’s.
  • We transformeren door anderen te helpen de balans en integratie van lichaam, geest en ziel te ervaren.
  • We delen een visie omtrent de hogere stadia van bewustzijn en het geloof in het pad van verlichting.

(We delen deze filosofie met de Chopracentra in de VS)

Neem contact op met het Heart to Heart Centrum