Zondag 11 maart 2018 van 19.00 – 22.15 uur
kosten: 15 euro
De filmavond HEAL met holistisch huisarts en coach Juriaan Galavazi was binnen een paar dagen volledig uitverkocht. Omdat we jou de kans willen geven hierbij aanwezig te zijn hebben we een extra avond georganiseerd. Wil je de documentaire ook graag zien? Meld je dan aan voor de extra filmavond op zondag 11 maart.
De documentaire van regisseur Kelly Noonan Gores neemt ons mee op een wetenschappelijke en spirituele reis waarin we ontdekken dat onze gedachten, overtuigingen en emoties een enorme impact hebben op onze gezondheid en ons vermogen om te genezen. We hebben meer controle over onze gezondheid en leven dan ons is geleerd. Deze film geeft je nieuwe inzichten in het begrijpen van het menselijk lichaam en de zelfhelende kracht van ons denken.
 
Met o.a. Deepak Chopra, Bruce Lipton, Marianne Williamson, Michael Beckwith, Gregg Braden, Anita Moorjani en Anthony William the Medical Medium.
 
De film wordt ingeleid door Juriaan Galavazi. Juriaan is holistisch huisarts en coach bij het Medisch Kwartier Naarden Vesting. Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. In zijn werk helpt hij mensen om zich op beide vlakken weer echt fit te voelen door coachingsprogramma’s waarin hij mensen laat ervaren dat ze zelf een enorme invloed op hun welbevinden hebben. Na de film is er ruimte om vragen te stellen.
 
Programma:
19.00 uur Heart Cafe open
19.30 uur Welkom Dorien van Nieukerken
19.30 uur Introductie met dr. Juriaan Galavazi
20.00 uur Filmvertoning
21.45 uur nabespreken
22.15 uur einde avond