Transformatieve conflict oplossingen

Datum evenement:

06/10/2022

Tijd evenement:

19:00

Locatie evenement:

Heart House

Conflicten horen bij het leven. In je familie, op je werk met gasten of familieleden, tussen vrienden, collega’s… Overal knalt het wel eens. Vaak belanden de ‘strijdende partijen’ in een impasse en blijft uiteindelijk iedereen met een rotgevoel zitten.

Chiquita Welmerink, van huis uit advocate, specialiseerde zich als trainer, coach en mediator in het helpen oplossen van conflicten.

En dan géén schikking, géén water bij de wijn, maar oplossingen waar je écht tevreden mee bent. Dit vanuit haar overtuiging dat mensen het diep in hun hart goed willen hebben met en voor elkaar. Gelukkig en vrij willen zijn. Verbonden met anderen. En dat kan, hoe groot het conflict ook lijkt te zijn.

Chiquita staat bekend om het feit dat zij op inspirerende wijze haar expertise en passie weet te delen en kan overbrengen. Zij laat je zien hoe je de angel eruit kunt halen zodat er ruimte ontstaat voor een duurzame oplossing. Bijzonder aan haar methodiek is dat je de ander daar niet voor nodig hebt, ook al denk je van wel.

Chiquita is eigenaar van WEL-COM en auteur van de bestseller: “Opgelost!”

Aanmelden:

Soort ticket

Volwassene
100 Over
Aantal
Prijs  35,00
Hoeveelheid: Totaal:

Locatie evenement:

Beschikbaarheid 100 (100 Over)
  • Heart House
  • Huizerweg 54
  • Bussum
  • NH
  • Netherlands

Event details

  • 06/10/2022 19:00   -   22:00
Deel dit event
Voeg toe aan je agenda