Persoonlijk leiderschap in ontwikkeling

Datum evenement:

08/12/2022

Tijd evenement:

19:00

Locatie evenement:

Heart House

Hoe ontwikkel je persoonlijk leiderschap? Hoe geef je je ontwikkeling vorm? Hoe zorg je ervoor dat je niet op drift raakt te midden van de storm die leven heet? Zit je aan het stuur of overkomt het leven je? Hoe neem je vrienden, partners, kennissen en dierbaren mee in je ontwikkeling zodat je aansluiting houdt? Hoe neem je jezelf mee op de reis naar geluk?

In een inspirerende en interactieve masterclass neemt Menno Molendijk je mee in het innerlijk landschap van persoonlijk leiderschap en ontwikkeling. Wat is persoonlijk leiderschap? Hoe kun je persoonlijk leiderschap ontwikkelen? Op welke niveaus vindt ontwikkeling plaats? Is er een relatie tussen ontwikkelen en wijsheid of geluk? Wat is de relatie tussen ontwikkelen en bewustzijn? Leidt ontwikkelen tot transformatie? Wat brengt het je als je je niet ontwikkeld?

Tijdens de masterclass leer je hoe je zelf (verder) aan de slag kan gaan en daarmee je leven een positieve wending kan geven. Verwacht een combinatie van inspiratie, humor, relativering en werkelijke diepgang in je zoektocht naar onverkende delen van jezelf. Niets moet en alles mag.

Menno Molendijk is expert op het gebied van persoonlijk leiderschap en ontwikkeling. Hij combineert zijn jarenlange ervaring met leiderschapstrajecten met een diepgaande kennis en ervaring in spirituele ontwikkeling en -transformatie. Het is zijn missie om energie, talenten en ambities te vertalen naar gedrag en groei te faciliteren. Hij maakt de complexiteit en dynamiek van relaties tastbaar, zodat jij hierin je pad verder vorm kunt geven. De werking in de dagelijkse praktijk is leidend, met een gezonde balans tussen aandacht voor jezelf en de mensen op je heen.

Menno is grondlegger van The Development School, de School voor Persoonlijke Groei & Ontwikkeling. Kijk voor meer informatie op www.thedevelopmentschool.com

Aanmelden:

Soort ticket

Volwassene
100 Over
Aantal Prijs  35,00
Hoeveelheid: Totaal:

Locatie evenement:

Beschikbaarheid 100 (100 Over)
  • Heart House
  • Huizerweg 54
  • Bussum
  • Netherlands

Event details

  • 08/12/2022 19:00   -   22:00
Deel dit event
Voeg toe aan je agenda