Jij bent de liefde

Datum evenement:

10/11/2022

Tijd evenement:

19:00

Locatie evenement:

Heart House

Iets in jou wil het zo goed mogelijk doen. Je past je aan en gedraagt je in de hoop gezien, erkend en gewaardeerd te worden door je omgeving, de maatschappij en misschien wel jezelf. Je voelt dat er iets mag veranderen, en toch ga je maar door.

De angst voor het onbekende, de mogelijke oordelen en meningen van de buitenwereld is zo groot dat iets in jou toch steeds weer kiest voor de oude, bekende en dus veilige route.

Het resultaat is dat je langzaam het leven van een ander bent gaan leven. En dat ga je voelen. In de vorm van stress, spanning, fysieke en mentale klachten.

Juriaan, ook wel bekend als ‘Dokter Juriaan’, is arts, coach en auteur van de bestseller ‘Van klacht naar kans’. Met zijn coachingsprogramma’s begeleidt hij honderden mensen per jaar naar een mentaal en fysiek gezonder leven.

Tijdens deze masterclass neemt Juriaan je mee naar een andere plek van vertrouwen. Je leert op een manier voor jezelf te zorgen waar je kop niets van snapt, maar die wel heel waardevol voor je is. Je zal inspirerende en ook praktische ervaringen opdoen waar je meteen mee aan de slag kunt. Zodat je kunt leven vanuit meer zelfvertrouwen, zelfrespect en zelfwaardering’.

 

Aanmelden:

Soort ticket

Volwassene
100 Over
Aantal
Prijs  35,00
Hoeveelheid: Totaal:

Locatie evenement:

Beschikbaarheid 100 (100 Over)
  • Heart House
  • Huizerweg 54
  • Bussum
  • NH
  • Netherlands

Event details

  • 10/11/2022 19:00   -   22:00
Deel dit event
Voeg toe aan je agenda