“Bij Dorien is iedere les een reis van de ziel. Inspiratie en motivatie drijven haar lezingen en workshops”

Dorien werkt vanuit een sterke en brede basis, vanuit zowel een spirituele, creatieve als organisatorische achtergrond.

Spiritualiteit is haar met de paplepel ingegoten en Dorien begon al 9-jarige leeftijd met yoga en meditatie, waardoor haar belangstelling voor mystiek, menselijke behoeften en persoonlijke ontwikkeling alleen maar toenam. Ze is het mysterie van het leven en het menselijk potentieel altijd blijven onderzoeken, voor haarzelf en voor anderen. Zelf voelt ze zich zeer verbonden met de weg van het hart, zoals die te vinden is in het universeel sufisme van Inayat Khan (bhakti yoga). Maar ook heeft het Shamanisme Dorien op haar laatste reis door Chili zeer geïnspireerd waardoor ze graag werkt met groepen vrouwen. Dorien heeft veel te danken aan haar ouders die haar er al vroeg mee in aanraking lieten komen. Zo verdiepte zij zich, evenals haar moeder, in ayurvedische massagebehandelingen.

Dorien is een door Dr.Deepak Chopra drievoudig gecertificeerd docent van de Chopra-programma’s ‘Oerklankmeditatie’, ‘Ayurveda Lifestyle’ en ‘De 7 Spirituele Wetten van Yoga’. Zij is in Nederland medeorganisator van diverse bijeenkomsten van Deepak Chopra.

Ruim 25  jaar werkt Dorien zo in wel het bedrijfsleven als met particulieren als trainer/facilitator en coach op het gebied van Leadership, human resources, EQ, lifestyle-management en NLP.

Sinds haar jeugd koestert Dorien een passie voor muziek. Die resulteerde in een opleiding muziektherapie en zang, waarna ze 10 jaar op het podium heeft gestaan als zangeres. In die hoedanigheid werkte ze ook mee aan diverse TV-programma’s.

Dorien is directeur van Heart to Heart, wat ze in 1994 oprichtte. Mede dankzij bijzondere samenwerkingen is Heart to Heart uitgegroeid tot een centrum voor welzijn en inspiratie voor vele mensen.

In november 2014 verscheen haar eerste boek inclusief product op de markt ”Soul-Mirror”. Meer hierover op www.soul-mirror.nl

Regelmatig geeft ze presentaties of programma’s in het bedrijfsleven, o.a. voor Rituals, Rabobank, ING, Akzo Nobel, en meer…

Dorien is inspirator en oprichter van Heart House, 2016.

Dorien heeft twee tieners.