Docent: Dorien van Nieukerken, Chopra trainer
Start: 10 september 2018 (7 
opeenvolgende maandagen)

Integreer de essentie van yoga in het dagelijks leven

Het ‘7 Spirituele Wetten van Yoga’-programma combineert de kunst van hatha yoga met de principes van de ‘7 Spirituele Wetten van Succes’ van Dr. Deepak Chopra. Dit bewustzijnsprogramma is een unieke ervaring door de combinatie van ontspanningstechnieken (meditatie), yogaoefeningen (asana’s), ademhalingstechnieken (pranayama), helende klanken (mantra’s), oefeningen voor het opwekken van levenskracht (afstemmen van chakra’s, energiecentra in het lichaam) en 5000 jaar oude vedische wijsheden.

‘De 7 Spirituele Wetten’ zijn geschreven door Dr. Deepak Chopra en gepubliceerd in de bestsellers ‘7 Spirituele Wetten van Succes’ en ‘7 Spirituele Wetten van Yoga’. Deze boeken zijn in meer dan 30 landen uitgebracht.

De wetten zijn universele wetten die ons helpen het dagelijks leven in meer vrede te leven en meer mogelijkheden voor onszelf te scheppen, onder alle omstandigheden. De lessen van dit Chopra-programma bieden je de kans deze prachtige principes in je leven te integreren.

Wet 1) de wet van pure potentialiteit
Wet 2) de wet van geven en ontvangen
Wet 3) de wet van karma
Wet 4) de wet van de minste weerstand
Wet 5) de wet van intentie en wens
Wet 6) de wet van het afstand nemen
Wet 7) de wet van dharma

Het programma bestaat uit een reeks van 7 lessen.

Zowel beginners als gevorderden in alle vormen van yoga zijn welkom

Deze serie is aan te raden voor mensen die starten met yoga en meditatie vanwege de rustige opbouw en uitleg van de oefeningen, mensen die interesse hebben in Chopra, mensen die ontspanning zoeken, inspiratie nodig hebben, zingeving willen verdiepen in het dagelijks leven.

Het Heart to Heart Centrum is een begrip in ’t Gooi voor Deepak Chopra cursussen en ligt precies tussen Huizen en Naarden en op steenworp afstand van Laren, Blaricum en Hilversum.