Een platform van gelijkgestemden

De Heart to Heart Circle is een netwerk van inspirators die hun leven en werk wijden aan positieve verandering van anderen en het welzijn van andere mensen. Ze streven ernaar hun volle potentieel te leven en anderen te inspireren hetzelfde te doen.
 
De Heart to Heart Circle verbindt inspirators, trainers, coaches, docenten, behandelaars, dienstverleners, sprekers, organisators en hun bezoekers online en live op locatie.
 

Onze circle van mensen is over de afgelopen jaren gevormd door een breed netwerk van unieke like-hearted individuen die inspiratie brachten in een van de vele georganiseerde events op een van onze locaties of die zich verbonden voelen met de filosofie van Heart to Heart.

 

Als nooit tevoren is het nu de tijd om nieuwe sociale structuren te creëren. Het is tijd om onze eigen zelf-helende kracht te ontdekken. Bezieling en passie wakker te maken en anderen hierbij te helpen. Daarom willen wij de Heart to Heart Circle een extra dimensie geven en nodigen wij jou als inspirator uit om deelgenoot te zijn van deze circle. Zo kunnen wij in te toekomst elkaar blijven inspireren en ondersteunen in ons werk en ontwikkeling.

Ook op dit platform staan?

Een platform van gelijkgestemden

De Heart to Heart Circle verbindt inspirators, trainers, coaches, docenten, behandelaars, dienstverleners, sprekers, organisators en hun bezoekers online en live op locatie. 

Onze circle van mensen is over de afgelopen jaren gevormd door een breed netwerk van unieke like-hearted individuen die inspiratie brachten in een van de vele georganiseerde events op een van onze locaties of die zich verbonden voelen met de filosofie van Heart to Heart.

Heart to Heart heeft meer dan 35 jaar ervaring met het begeleiden van groepsactiviteiten en hun organisators.

Aankomende events

Liever een training in je eigen tijd volgen?

bekijk de online cursussen

Meet our Circle

De Bridgeman organisatie is een bewustzijnsorganisatie en heeft als doel zoveel mogelijk mensen te faciliteren in persoonlijke ontwikkeling.

Bridgeman biedt een plek waar ieder leert om vanuit een hoog zelfbewustzijn zichzelf te managen op alle bestaanslagen.

Verlang je naar een volgende stap in je (liefdes)leven? Wil je meer verbinding met jezelf en anderen en/of je (weer) open stellen voor beschikbare liefde?  Dan biedt Hannah Cuppen diepgaande ervaringsgerichte trainingen die jou daar structureel bij verder helpen.

 

Delight Academy offers authentic and profound training in the sciences of Ayurveda. Our highly experienced team of teachers is committed to providing you with open and inspiring education, allowing you to uncover your own potential.

 

Al 30 jaar begeleid Liesbeth Wofskamp mensen vanuit de Zijnsvisie. Naast individuele en echtparen begeleiding geeft zij integratiedagen en retraites. Ook geeft zij jaartrainingen voor starters, coaches en therapeuten, naast inspiratie- meditatiedagen.

 

Executive coaching, leadership presence, cultuur- en teamdevelopment, verdieping voor professionals. Voor leiders die het verschil willen maken, hun resultaten willen verbeteren en meer vervulling willen ervaren in hun leven. 

 

 

Bij S P A R K kan je terecht voor individuele therapie, workshops familieopstellingen en trajecten op maat voor het bedrijfsleven. Vanuit bevlogenheid voor haar vak geeft Chantal ook lezingen en publiceert ze over
familiedynamieken en geluk & gezondheid.

 

Suzanne Beukema – Founder van de Feminine Leadership Academy –  helpt vrouwelijke coaches, trainers en leiders de sleutel te ontdekken naar wat jou tegenhoudt. Zodat jij die legacy gaat creëren waar je zo intens naar verlangt en krijg de klanten, inkomsten en blijvende impact. 

 

The Development School – De School voor Persoonlijke Groei & Ontwikkeling- is een plek voor mensen op zoek naar persoonlijke groei. Voor inspirerende mensen die bewust bezig zijn met hun persoonlijke ontwikkeling. Met exclusieve programma’s waar ontwikkelen van jezelf op een plezierige manier centraal staat.

Het Institute for Character Intelligence (IFCI) heeft als missie de persoonlijke en business effectiviteit van ondernemers en de leiders van nu te verhogen, middels het oplossen van blokkades en weerstand in organisaties, teams en bij klanten.

 

Arnout Mostert coacht ondernemers, managers, teams en particulieren op het gebied van effectief leiderschap, persoonlijke ontwikkeling en communicatieprocessen en innovatie. Daarnaast coacht hij veel particulieren op het gebied van hoogbegaafdheid.

Healing Space is het instituut voor iedereen die zich wil ontwikkelen op holistisch energetisch gebied. Het is hun wens, om met al hun verschillende activiteiten je te helpen om beter beter in balans te zijn of je op te leiden tot Holistische Energetisch Therapeut.

Gjalt Vlam heeft een praktijk voor individuele ademcoaching, groepsessies, trainingen, workshops en retreats gevestigd in het Heart House.

 

 

Al meer dan 25 jaar is Carien actief met yoga. Ze is thuis in onder andere Hatha-, Ashtanga- en Yin yoga en organiseert yoga en meditatie retraites in binnen- en buitenland.

 

 

 

 

Marloes de Ronde-Kos is geregistreerd hypnotherapeut en werkt met trance en het onbewuste. Op die manier is het mogelijk belemmerende patronen te doorbreken of ervaringen uit het verleden te verwerken.


Marloes werkt zowel met volwassenen als kinderen. 

Mariska Prins wisselt in haar groeps- en privélessen  de yogastijlen Ashtanga Vinyasa, Vinyasa Flow, Hatha Yoga en Hatha Flow met elkaar af. Mijn lessen worden ervaren als inspannend, fysiek uitdagend, meditatief, leerzaam en motiverend. 

 

 

 

Behoefte aan een verfrissende kijk op jouw situatie en mogelijkheden?

Om te werken en leven vanuit verlangen, verbinding en vertrouwen?

 

Jeannette van Mens in Uitvoering is een ervaren coach op het gebied van persoonlijk leiderschap en loopbaan. 

Met een duurzame, creatieve en holistische visie.

Als Werk & Scheiding specialist begeleidt Natasja van Dwingelen werknemers tijdens een bijzondere turbulente tijd in hun leven.
Tijdens het begeleidingstraject kijkt zij samen met de werknemer naar de diverse aspecten van de scheiding en de effecten op de werknemer en zijn of haar functioneren, zowel op het werk als in de privésituatie.

 

Maria ENERGIE viert inmiddels alweer haar 10-jarig bestaan. Naast haar energiebehandelingen, stressrelease en pijnreductie heeft ze haar praktijk sinds een aantal jaren uitgebreid met ayurvedische massages. 

Je mag weer THUIS komen bij jezelf! 

Ik werk vanuit de gedachte dat liefde en energie een sterk en in balans brengend effect bezitten. Dit is dan ook het vertrekpunt van mijn behandelingen.

Ook op dit platform staan?