Chopra Center

‘’Health is not the absense of disease,
it is a physical, mental, emotional,
spiritual wellbeing’’
Deepak Chopra

Chopra programma’s bij Heart to Heart

Heart to Heart verzorgt diverse originele Chopra-programma’s met open inschrijving en op maat gemaakt voor bedrijven of groepen. Heart to Heart is verbonden aan de ‘Chopra Centers of Well-Being’ in Californië en New York, opgericht door de internationaal befaamde artsen, filosofen en bestselling schrijvers Dr.Deepak Chopra en Dr.David Simon. Heart to Heart heeft al ruim 20 jaar een positieve en ondersteunende relatie met de Chopra-centra in de Verenigde Staten en met Dr.Deepak Chopra zelf.

Chopra Center-cursussen integreren het beste van de traditionele westerse kennis over lichaam en geest met die van de natuurlijke geneeswijzen uit het Oosten, met als doel om mensen te helpen zichzelf te helen en te transformeren, lichamelijk, emotioneel en spiritueel. Heart to Heart geeft lezingen en organiseert bijeenkomsten voor iedereen die lichaam, geest en ziel in balans wil brengen, voeden of verrijken. De cursussen worden gegeven door de docent Dorien van Nieukerken opgeleid en gecertificeerd door Dr. Deepak Chopra.

Chopra Center Cursussen

Yoga Magazine praktijkdagen

In deze workshop met Dorien van Nieukerken, leg je een basis voor het manifesteren van jouw wensen in je leven en concentreer je je op jouw doelen voor het jaar dat komen gaat.

Lees meer

4 x 7 het jaar rond met Dorien

Een mooie verdiepende yogareeks gebaseerd op de boeken van dr. Deepak Chopra. Start van ‘Het jaar rond met Dorien’ is op 11 september. De laatste reeks eindigt op 23 april 2018.

Lees meer

Yogareeks The path to love

Door: Dorien van Nieukerken Wanneer: 5 maart, 12 maart, 19 maart, 26 maart, 9 april, 16 april, 23 april 2018 Kosten: € 120,-  A journey of the heart Heart yoga en inspiraties uit 'The path to love'. Iedere maandag (met uitzondering van tweede Paasdag) om 19:30 - 21:00...

Lees meer

Yogareeks Synchronisch leven

Synchronisch leven is het voelen en begrijpen van de heelheid en verbondenheid van alle dingen en wezens die er bestaan. Het bewust worden van de natuurlijke krachten…

Lees meer

Primordial Sound Meditatie

ntdek de stilte waarin je innerlijke rust vindt en hernieuwde energie om de dagelijkse uitdagingen in het leven aan te kunnen. Oerklank-meditatie neemt je mee op een pad…

Lees meer

7 Spirituele Wetten

Het ‘7 Spirituele Wetten van Yoga’-programma combineert de kunst van hatha yoga met de principes van de ‘7 Spirituele Wetten van Succes’ van Dr. Deepak Chopra.

Lees meer

Meld je nu aan voor onze Chopracursussen