Een persoonlijke lichaamsbehandeling

Als je een afspraak maakt met Carlos verwacht dan niet een gewone, ontspannende massage. De behandeling die je ontvangt is verrassend en met een holistische intentie om diepe emotionele- en energetische blokkades los te laten en een shift te creëren in je lichamelijk bewustzijn. Hij gebruikt handen en voeten, raakt soms drie punten tegelijkertijd en combineert shamanistische en oosterse massagetechnieken. Carlos past zijn technieken aan op het niveau dat nodig is voor de behandeling. Dat maakt elke behandeling persoonlijk. Zowel mannen als vrouwen voelen zich vertrouwd door zijn empathische en oprechte houding.

Over Carlos Jalon

Carlos Jalon is bekend van zijn ABC – Awakening Bodily Consciousness”- programma. Hij is masseur en bodyworker en woont in Engeland. Regelmatig bezoekt hij ons centrum om zijn bijzondere behandelingen te geven. Carlos is opgeleid in Engeland en India en beheerst een breed scala aan massagetechnieken, lichamelijke therapieën, healing en energiewerk. Zijn behandelingen zijn persoonlijk en gevarieerd door zijn empathische en intuïtieve aanpak.

Een paar reacties op zijn Bodywork

”Carlos´ massage ranks amongst the top three I´ve ever had (so does Dorien´s, by the way). He massages not only with his body but with his whole being. Can´t wait to return!” Nora Coers.
“De massage door Carlos was een unieke ervaring, overweldigend en tegelijkertijd heel liefdevol. Op verschillende niveaus kon ik oude spanningen loslaten, waardoor er voelbaar meer ruimte is ontstaan voor mijzelf in het hier en nu.” Liset

Behandel variaties

Carlos werkt zowel op de massagebank als op een grondmatras.

  • Lichaamsmassage/bodywork met olie
  • Charvutti Thermal: Grondmassage waarbij Carlos met voeten en handen masseert
  • Thaishiaveda: massage waarbij de men dunne kleding aanhoudt (graag zelf meenemen T-shirt en sportbroek)

Belangrijke informatie voor de behandeling

Voordat je een behandeling van Carlos ondergaat, vragen we je deze PDF te lezen, uit te printen en te ondertekenen en mee te nemen bij de eerste behandeling.

1 uur € 80,-
1,5 uur € 120,-
2 uur € 150,-
5 rittenkaart 1,5 uur: € 550,- (ipv € 600,-)
5 rittenkaart 2 uur: € 700,- (ipv € 750,-)