De 3 pijlers van Heart to Heart: LIEFDE GROEI INSPIRATIE

In een wereld vol verandering zijn deze pijlers van Heart to Heart altijd hetzelfde gebleven.

3 Pilaren die bodem geven aan ons centrum. 3 Ankers op jouw levenspad. 


LIEFDE

Liefde is de universele kracht achter het leven. Haar frequentie is voelbaar. Liefde is verbindend, helend en vergevend. Liefde ontwaakt wanneer het hart wordt geraakt.

Zelfliefde is zorg voor de kwaliteit van jouw eigen energie, jouw voeding (op alle niveaus), jouw grenzen, jouw welzijn. 

Voor mij betekent liefde ook de terugkeer naar ‘humbleness’; liefdevolle vervulling ervaren in het moment met wat mij wordt aangereikt in het leven. De mooie dingen maar ook de uitdagende: Leven vanuit dankbaarheid, verwondering en compassie voor anderen maar ook voor mezelf. Het hart open ondanks dat we steeds geraakt kunnen worden. 

‘True strength is where the heart is pure’.


GROEI

Alle dingen zijn bedoeld om te groeien en evolueren in tijd. Groei is inherent aan ons leven. Alles verandert in het leven, ook wij veranderen. Groei is voor mij nieuwe ervaringen opdoen en mezelf daarin spiegelen. Mezelf opnieuw en op verschillende lagen leren kennen, zien en voelen. Het gaat er niet altijd om wat er gebeurt maar wat je doet met wat er gebeurt. Groei betekent multidimensionaal kunnen kijken naar omstandigheden, mijn hart verdiepen, talenten aanboren, leren maar ook afleren. Uitdagingen aangaan, ook dingen die niet leuk zijn, om er toch verrijkt uit te komen. In de spiegel durven kijken. Steeds meer vertrouwen op mijn intuïtie en vertrouwen op de intelligentie van de natuur.  


INSPIRATIE

Het woord inspiratie komt van het Latijns in-spirare en betekent ‘in-ademen, in-blazen’. ‘De Spirit, de Ziel leven inblazen’. Heart to Heart is een plek waar jouw ziel thuis kan komen. Waar je je kan laten inspireren, waar je nieuwe levenskracht kan opdoen. Waar je gelijkgestemden vindt.  Alles wat Heart to Heart biedt is ervoor bedoeld dat jij ook een inspiratiebron voor anderen kan zijn. Een bezield leven ontwikkel je door jezelf ruimte en rust te geven om te reflecteren en het leven te integreren. En zo te ontdekken wat jou beweegt, waar jij energie van krijgt om te zijn wie je bent en te handelen zoals je wilt. 


Deze 3 pijlers kan je terugvinden in ons nieuwe programma en op onze nieuwe website!


Laat je inspireren tijdens een van onze masterclasses, yoga-meditatielessen, of boek een heerlijke helende ontspanningsbehandeling. 


Daarnaast heten we jou van harte welkom in onze CIRCLE. Een netwerk van gelijkgestemden; coaches, trainers, docenten, inspirators, sprekers, healers, behandelaars, bezoekers en geïnteresseerden. 


Ik wens iedereen liefde, groei en inspiratie toe. 

Liefs,

Dorien