Docent: Dorien van Nieukerken
De workshop is geschikt voor beginners en gevorderden in alle vormen van yoga
Data: vanaf 10 september 2018 ( 7 maandagen)
Maandagavond 19.30 – 21.00 uur
Kosten: 120 euro 

Yoga gecombineerd met de wetten van Deepak Chopra
Zeven Spirituele Wetten is een bewustzijnsworkshop uit het originele Chopra-programma dat Heart to Heart verzorgt. Wij combineren de essentie van hatha yoga met de principes van de 7 Spirituele Wetten van dr. Deepak Chopra. Die universele wetten helpen ons het dagelijks leven in meer vrede te leven en meer mogelijkheden voor onszelf te creëren, onder alle omstandigheden. De lessen van dit Chopra- programma bieden je de kans die prachtige principes in je leven te integreren.

Inzicht voor blijvende verandering
Tijdens dit programma verbinden we hedendaagse inzichten en 5000 jaar oude vedische wijsheden met meditatie, yoga-oefeningen, pramayama ademtechnieken en mantra’s om levenskracht en blijvende verandering te genereren. ‘De 7 Spirituele Wetten’ zijn geschreven door Dr. Deepak Chopra en gepubliceerd in de bestsellers ‘7 Spirituele Wetten van Succes’ en ‘7 Spirituele Wetten van Yoga’. Deze boeken zijn in meer dan 30 landen uitgebracht.

De Zeven Spirituele Wetten
Wet 1) de wet van pure potentialiteit – wat is mogelijk
Wet 2) de wet van geven en ontvangen
Wet 3) de wet van karma – wat geef je en wat krijg je
Wet 4) de wet van de minste weerstand
Wet 5) de wet van intentie en wens – wat wil je
Wet 6) de wet van het afstand nemen
Wet 7) de wet van dharma – wat leer je

Deze cursus kan ook als dagtraining voor jouw bedrijf gegeven worden, op aanvraag.

Het Heart to Heart Centrum is een begrip in het Gooi en Gooise Meren voor het Chopra Programma. Heart to Heart bevindt zich in Bussum, tussen Huizen en Naarden, nabij Laren, Blaricum en Hilversum.