Overige Activiteiten

Happiness is not
a destination,
but a way of living

Overige Activiteiten bij Heart to Heart

”Overige activiteiten” zijn bijeenkomsten of workshops buiten ons Centrum om, georganiseerd door andere trainers/coaches/ondernemers, die in ons gebouw een zaal huren op regelmatige basis.

Piet Goos, Praktijk voor Rebalancing

Rebalancing betekent letterlijk: opnieuw in balans komen. In mijn sessies van 1,5 uur pas ik allerhande vormen van lichaamswerk toe. Stevige en heel subtiele massages, ademtechnieken, stretchings. In combinatie met inzichtgevende gesprekken en mindfulness. Doel is meer bewustzijn van het lichaam. Het lichaam heeft wijze lessen te leren. Terwijl het zich meer en meer ontspant komt energie vrij en (oude-)blokkades worden opgeheven. Je voelt je vitaler en meer in balans. Tijdens de sessies ben je helemaal uit je hoofd en in je lijf. Maak een afspraak via 06 22540612 of mail.

Inner Balance

Docente Loes Hovius helpt anderen om in lichaam, denken en voelen harmonieuzer te  functioneren. Haar passies zet zij hiervoor in zoals ‘Yoga Special’ voor jonge ouderen, waarbij het gaat om  het opzoeken van grenzen. Daarin is geen goed of fout, hooguit anders.
Tao Chi Qigong.
Diepgaande Chinese bewegingskunst.
Workshops Medische Zelfhulp.
Ondersteuning bij genezing door inzicht in pijnklachten, adem-, yoga- en Qigong oefeningen. Meer info? klik hier >>.

  • Mindfulnesstrainingen worden in het centrum gegeven door hbo gecertificeerde trainer Petra van Hameren. Zij geeft zowel de 8-weekse basistrainingen als een 8-weeks vervolg hierop: de compassietraining. Kijk voor de komende agenda op www.mindandmore.nl.
  • Tao Qigong zijn chinese energetische, meditatieve bewegingen op muziek uitgevoerd. Je leert loslaten, aarden, vreugde en innerlijke voelen in diep contact met jezelf. 10 lessen 115 euro. Dinsdagochtend in het centrum van 11 uur – 12 uur met Loes Hovius.
  • Tai Chi met Hans Hasebos: Tai Chi Mingling, 0610273363
  • Op vrijdag is op Heart to Heart Rebalancer Piet Goos aanwezig. REBALANCING ® is een vorm van dynamisch lichaamswerk, gericht op het bewust worden van onderliggende patronen en oorzaken van (lichamelijke, emotionele of psychische) klachten en vragen. Piet is ook beschikbaar als masseur voor integrale ontspanningsmassages. Daarnaast kunnen trajecten Life Coaching aangeboden worden. Alle genoemde sessies duren in principe 1,5 uur en kunnen door uw zorgverzekeraar (afhankelijk van het aanvullend pakket) vergoed worden. Piet: 06 22540612.

Bekijk hier onze Agenda