Docent: Dorien van Nieukerken
Datum: 18 maart van 10.00 tot 16.00 uur

Investering: 75 euro

Speciale bijeenkomsten speciaal voor vrouwen
Wil je dichter bij je eigen kracht komen en meer uit jouw potentieel halen? De Sacred Women Circle is een bijzondere serie bijeenkomsten voor vrouwen die zich meer willen verdiepen in de wereld-wijsheden van en over vrouwen. De circles zijn voor alle vrouwen die hun leven willen wijden aan de kracht en wijsheid die wij als vrouw altijd hebben gehad, maar vaak hebben onderdrukt.

Het hart van intuitie liefde en zorg
Volgens de tradities van de Sjamanen, waaronder de Mapachu’s uit het Andesgebergte, ligt de kracht van de vrouw in haar baarmoeder. Haar tweede brein, haar tweede hart en de bron van intuitie, liefde, kennis en zorg. Veel vrouwen houden emotionele pijn vast, waardoor ze niet vanuit innerlijke vrijheid kunnen leven en bloeien. Trauma’s, negatieve ervaringen, ziekte, relatieproblemen en scheidingen zijn vaak de oorzaak van een continue stroom van lijden. The Sacred Women Circle is bedoeld om elkaar te ondersteunen en er voor elkaar te zijn. Als sisters, weg uit competitie.

Circle 1 – Rite of the Womb 12 maart 2017
De eerste Circle is de basis van een reeks bijzondere bijeenkomsten. Je ontvangt bij de 1e van de 13 Munay Ki initaties de ‘Rite of the Womb’, een bezegeling van de kracht die wij als vrouw altijd hebben gehad. Na deze dag ben je vrij om de rite door te geven aan andere vrouwen.

Circle 2 – Het helen van energetische (relatie)banden 19 maart 2017
Leer hoe je als vrouw je kracht kunt bundelen. Hoe je je energie kunt beschermen en verhogen en negatieve banden kunt helen en loslaten. Om ons energetisch lichaam te kunnen helen, is het nodig blokkades op te lossen. Veel vrouwen ervaren energetische blokkades in verschillende relaties. Om bloeiend in je kracht te kunnen staan is het belangrijk dat je leert hoe je jezelf kunt ‘centeren’ en kunt beschermen tegen negatieve energie uit je omgeving en de negatieve emoties die daar bij vrijkomen.

Circle 3: ‘’Secrets about secrets’’
De 3 e Circle is gewijd aan Vrouw-zijn en Intimiteit. Over chakras, kundalini, intimiteit en sexualiteit. Op deze avond ontvang je de 2de Munay Ki initiatie.

Circles 4- 5- 6- 7
In de volgende circles ontvang je de overige Munay Ki inititaties en word je meegenomen in nieuwe ervaringen om jouw kracht als vrouw te verankeren en te verdiepen. Denk aan: tibetaans zwaardvechten, kunstzinnige activiteiten, sweatlogde, ceremonien en rituelen.

De MUNAY KI Initiaties
Tijdens de Sacret Women circles ontvang je bijzondere inititaties, afkomstig van de Inca traditie uit Peru. Deze eerste 2 Munay Ki initiaties helpen je voor te bereiden voor werkelijke vernieuwing in je leven. De inwijdingen werken door in je fysieke-, mentale-, emotionele, spirituele lichaam. Hampe Karpay ofwel de Healers Rite is de eerste initiatie. Hierbij wordt de helende kracht van je handen geactiveerd. Deze initiatie verbindt je met de earthkeepers uit het verleden. De tweede rite is de Chumpi Karpe initiatie is ofwel de ‘Bands of power rite’ waarbij vijf banden van beschermende kracht in je energielichaam worden geinstalleerd. Hierna volgen er nog 7!