Een hoofdbegieting is een spirituele ervaring
Shirodhara is een speciale hoofdbegieting waarbij de massagetherapeut een fijne straal warme olie op de Sthapani marma, een energetisch punt bij het derde oog op het voorhoofd giet. Shirodhara werkt zuiverend en verstillend en vermindert slapeloosheid. De bijzonder ontspannende behandeling wordt ervaren als koninklijk en geeft een effect van een diepe, psychische ruimte of een beleving van een kosmische dimensie.

Shirodhara
De Shirodhara werkt verstillend op je geest en is reinigend voor je lichaam. Zowel je lichaam als geest staan dagelijks bloot aan allerlei vormen van vervuiling waar we vaak maar weinig aandacht aan besteden. Het reinigen van beide is een bijzondere gewaarwording. Je zult een intens uitgerust en opgeruimd gevoel ervaren en nieuwe energie ontwaren. Wij geven Shirodhara in combinatie met een Abyanga ontspanningsmassage.

Abyanga massage met warme olie
Abyanga is een van de veel besproken massagetechnieken uit de Ayurveda waarbij we met warme oliën het hele lichaam masseren. Die techniek wordt ook wel ’’snehana’’ genoemd, dat ‘liefde’ betekent. Masseren is liefde voor het lichaam en het leven zelf.

  •  Shirodhara + Abyanga

Duur: 2 uur. Prijs: € 150,-

Het Heart to Heart Centrum is een begrip in het Gooi voor Shirodhara Hoofdbegieting. Het Centrum is gevestigd in Bussum, ligt tussen Huizen en Naarden en nabij Laren, Blaricum en Hilversum.